Emberölés miatt nyomoznak: a plasztikába halt bele Kim Kardashian hasonmása - Fotók

34 éves korában tragikus hirtelenséggel és módon hunyt el Christina Ashten Gourkani, akit követői Ashten G-ként ismernek.

Az OnlyFans és az Instagram sztárja április 20-án épp egy plasztikai beavatkozást követően lábadozott, amaikor megállt a szíve - közölte a modell családja. Egy oldalt is létrehoztak neki a GoFundMe-n, hogy a május 4-re tervezett temetésére gyűjtsenek pénzt. A valóságshow-sztár és üzletasszony, Kim Kardashianhoz való hasonlóságáról is ismert influenszer több mint 620 ezer követővel rendelkezett az Instagramon, emellett fotózásokból élt. 

"Mély fájdalommal és mérhetetlenül nehéz, megtört szívvel kell megosztanunk gyönyörű, szeretett lányunk és testvérünk, Christina Ashten legmegrázóbb, legszerencsétlenebb és legváratlanabb halálhírét" - írta családja az Instagram-oldalán, majd azt is elárulták: rendőrségi ügy lett a tragédiából. "Hirtelen és tragikus halálát jelenleg emberölésként vizsgálják, amely egy rosszra fordult orvosi beavatkozással kapcsolatos."

Bár a családja nem árulta el, milyen beavatkozásról volt szó, sajtóhírek szerint egy plasztikai műtét volt az. A nyomozás érdekeire való tekintettel azonban hivatalos bejelentés még nincs.

"Ha ismerted Ashten-t, tudtad, hogy mindenki számított neki. Olyan gondoskodó és szeretetteljes, szabad szellem volt, aki mindig szakított időt arra, hogy mosolyt csaljon mindenki arcára, akivel találkozott" - így a rokonok, majd: "Ő volt az a fajta ember, aki letérdelt és szemmagasságban beszélt a gyerekekkel, megkereste a magányos embert a sarokban és éreztette vele, milyen különleges, mert olyan tehetsége volt, hogy kapcsolatot tudott teremteni az emberekkel."

Címlapfotó: Instagram/ashtens_empire

24 óra