Kikerekedett, megőszült: a Top Gun egykori bombázóját a rajongói sem ismerik fel - Fotók

Huszonnégy évesen egy csapásra lett világhírű Tom Cruise a Top Gun-nak köszönhetően, filmbéli szerelme akkor már ünnepelt sztár volt. A gyönyörű szőke Charlie-t ma már kevesen ismernék fel.

1986-ban forgatták az azóta legendássá vált filmet, amelynek női főszerepét arra a Kelly McGillis-re bízták, aki akkor már befutott színésznő volt. Olyannyira, hogy például A kis szemtanú című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe és BAFTA-díjra is jelölték. 29 évesen lett szexszimbólum, egy irigyelt sztár, akinek hatalmas Hollywood-i sikereket és jövőt jósoltak. Végül ebből "csak" három Bravo Otto és egy Velencei Filmfesztivál díj lett.

Tavaly a mozikba került a Top Gun: Maverick és hatalmas siker lett. Kelly McGillis azonban nem került elő. Legfrissebb képein rá sem ismerünk.

via GIPHY

Korábbi hírek szerint Kelly McGillis már túl volt élete traumáján, amikor Tom Cruise oldalán világsztár lett a mozikban. 1982-ben egyetemistakén lett nemi erőszak áldozata, aminek köszönhetően az alkoholba menekült, majd pánikbeteg lett. Sőt, állítólag visszatérően öngyilkos gondolatok is gyötörték. Amikor bejelentették, hogy a Top Gun folytatása érkezik a mozikban, az is hamar világossá vált, nem szánnak majd szerepet neki benne. És bár arról azóta sincs hír, Kelly McGillis fel tudta-e dolgozni ezt a tényt, az biztos, most a film folytatása kapcsán ismét reflektrofénybe került.

66 éves lesz néhány héten belül, legfrissebb képein megdöbbentek a rajongók is! 

SOKKOLÓ KÉPEK: így néz ki ma a Top Gun egykori bombázója
  • Kelly McGillis és Tom Cruise
  • Kelly McGillis
  • Kelly McGillis
  • Kelly McGillis és Tom Cruise

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra