"Égi kúria" - 7 milliárdot fizetett ezért a penthouse-ért Rihanna, nem akárkitől vette meg - Fotók

Sajtóhírek szerint 2 és fél milliárdot tudott alkudni és az utolsó pillanatban állapodott meg. Rihannáék új otthonától lehidalnak a rajongói.

Február közepén a Super Bowl félideji showján "kürtölte világgá", ismét anya lesz, azóta egyre másra jelennek meg róla képek, milyen hatalmas már a pocakja. Rihanna a jelek szerint egy percre sem lassít, ami az életet és a karrierépítést illeti, várandóssága alatt is aktív, szinte egymaga irányítja a vállalkozásait és menedzseli a magánéletét. Most ugyanis az derült ki, megvette a Jóbarátok szebb napokat is megélt Matthew Perryjének egykori Los Angeles-i luxuspenthouse-át. Ez az, amit 28 millió dollárért hirdetett a színész, a barbadosi énekesnő pedig végül 21-ért vett meg. Igaz, már mástól. Márcus 31-én, egy nappal a törvényváltozások előtt.

Hogy miért van ennek jelentőssége, azt is eláruljuk később!

via GIPHY

Ha egy lakás több mint 863 négyzetméter, akkor érdemes egy pillanatra elgondolkozni, körülbelül mit is jelenhet ez. Segítünk: végelláthatatlan távolságokat. Pedig csak egy lakásról van szó. A The Century névre keresztelt épület nem ismeretlen az énekesnő számára, ugyanis már van itt egy kisebb lakása. A most megvásárolt ingatlan azonban merőben más, és nem azért, mert hét fürdőszobája és négy hálószobája van, közel háromszor akkora, mint az eddigi, ami egyébként Rihanna elsődleges lakhelye kilenc éve.

Ezért a kecóért ráadásul a világ is megőrül - különösen a nők!

FOTÓK: Rihanna fürdőjétől és a konyhájától elolvadnak a nők
  • Rihanna penthouse Los Angeles
  • Rihanna penthouse Los Angeles
  • Rihanna penthouse Los Angeles
  • Rihanna penthouse Los Angeles
  • Rihanna penthouse Los Angeles
  • Rihanna penthouse Los Angeles

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Joel Reis/ZenHouse/Mega

24 óra