Paparazzi leplezi le: így néz ki Kim Kardashian popsija a 10 kilós fogyás után filter nélkül - Fotók

Három hét alatt 7 kilót fogyott a tavaly májusban tartott MET-gálára, a módszerét azóta sem adta fel. S hogy hogy néz ki azóta valójában? Azt most egy paparazzi képei mutatták meg.

Marilyn Monroe legendás ruháját szemelte ki a tavaly májusban tartott MET-gálára, ehhez bizony sokat kellett fogynia Kim Kardashian-nek. A terve sikerült, a sajtó ódákat zengett a szettjéről, és a realitysztár alakjáról is. Nos, úgy tűnik, az akkor bevállt módszert azóta sem adta fel, hiszen a közeli ismerősei szerint azóta is használja, aminek az eredményeként újabb három kiló olvadt le róla. Azaz összesen már tíz kilóval nyom kevesebbet, mint tavaly ilyenkor. Egy apró termetű nő esetében ez mindenképp jelentős változás.

via GIPHY

A 42 éves Kimről a napokban ismét kampányképeket készítettek: a tengerparti helyszín gyakorlatilag tálcán kínálta a lehetőséget a paparazziknak, hogy pikáns képeket készítsenek a rendre a plasztikázássál, filterezéssel és retusálással "vádolt" sztárról. Igen, ő ugyanis a leggyakrabban ezek miatt kerül a címlapokra, és sokszor közrühej tárgyává is, ha balul sül el egy-egy képének a manipulálása. Erre az eémúlt évben is számos példa akadt, így most nem véletlenül virít a top hírek közt a paparazzi fotósorozata.

Így néz ki Kardashian legendás popsija filter és retus nélkül ma!

KÉPEKEN A VALÓSÁG: így néz ki Kim hátsója 10 kiló fogyás után!
  • Kim Kardashian popsi Instagram
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian photoshop

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra