Füllentésen kapta Szabó Győzőt a felesége, aztán mégis Rezes Judit lepődött meg

Az ATV #Bochkor vendége volt a népszerű színész, aki elmesélte: hiába egyeztetett a barátjával egy kegyes hazugságról, végül mindketten mást mondtak Rezes Juditnak - írja a Naphire.hu. 

Egy barátja segítségével, másfél évig készített egy meglepetést Szabó Győző, mivel egy méretes projektről volt szó, így a Naphire.hu informácói szerint elkerülhetetlen volt, hogy olyakor alibit találjon, hogy haladjon a dolog. Az ATV #Bochkor című műsorban a színász azt is elárulta, egy barátja volt a segítségére. "A Zoli barátom, amikor a lakást csináltuk, mindig küldött színmintákat és a színminták mögé mindig küldött 7-8 meztelen csajos képet. Mondtam neki, Zoli, ezek nem kellenek! Tudod, hogy a Judit is látja…” - magyarázta Szabó Győző a Naphire.hu információi szerint, és ez volt az a barátja, aki a meglepetésben is segített neki.

Szabó Győző ugyanis úgy döntött, egy lakóautót épít a családjának, amihez egy régi mentőautót is szerzett, hogy átpépítse. "Egyszer megbeszéltük, hogy elmegyünk a kocsihoz nézni valamit, otthon meg azt mondtam a feleségemnek, hogy a Baumaxba megyünk műgyantát nézni. De a Zoli valami egészen mást mondott” - mondta a Naphire.hu szerint a műsorban Győző. “És akkor hívott a Judit, hogy “Figyelj, Győző! Legközelebb bárhová mentek is, ha hazudtok valamit, legalább egyeztessetek előtte." Ez volt az a pillanat, amikor a színsz is úgy gondolta, lehet, el kell árulnia a titkát, másnap azonban a felesége meglepő monológgal fogadta.

“Tudod mit? Megbízom benned, minden oké, akkor ne mondd el, hogy mi ez a meglepetés. Én elhiszem, hogy a Zolival nem kurvázni voltatok, vagy akármi, hanem valami van”

- emlékezett felesége szavaira Győző a műsorban.

Az ATV #Bochkor című műsor  20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra