Hét éve bujkál A kör ijesztő kislánya! - 33 éves lesz, de zűrös az élete- Fotók

Felnőtt a legendás horrorfilm, 18 éves lett A kör. És felnőtt a kislány, aki azóta is sokak rémálmában felbukkan: 33 éves lesz lassan, de évek óta bujkál.

Már a történet sem volt hétköznapi: előkerült egy videókazetta, amin rémálomszerű képeket lehet csak látni. Azonban, ha valaki megnézi, megcsörren a telefonja, a vonal végén pedig azt állítják, hét nap múlva meghal. Rachel Kelle újságírónőhöz eljutott a legenda, amelyet kételyek között fogadott, de egyszerre hal meg két tinédszer, akik hét nappal korábban látták a filmet, így előtör belőle az oknyomozói vénája. Rachel a nyomozása során jut el egy kislányhoz, Samarahoz, akit örökbe fogadtak, majd megöltek a szülei. Hamar ki is derül, a kislány szelleme felelős a halálesetekért.  

via GIPHY

Az ijesztő karakert egy akkor alig 11 éves kislány alakíthatta, Daveigh Chase neve pedig eggyé vált Samara Morganével. Olyannyira, hogy az sem kizárt, ez meg is pecsételte a sorsát. Mert bár az amerikai származású színésznő énekesnőként, modellként is sokra hivatott volt, látszólag egész pályáját meghatározta a harc, kitőrhessen ebből a szerepből. Drogügyek piszkítottak bele a karierjébe, utolsó filmjét pedig hat éve forgatta, azóta azonban szinte eltűnt a színről. 

Idén már 33 éves lesz, gyönyörű nő, mégis bujkál! 

FOTÓK: 33 éves lesz idén, gyönyörű, de mégis bujkál...
  • Daveigh Chase A kör
  • Daveigh Chase A kör
  • Daveigh Chase A kör
  • Daveigh Chase A kör
  • Daveigh Chase A kör

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra