Intim piercinget villantott Jacko lánya - 25 évesen egy televarrt vadorzó lett - Fotók

14 éve lesz nyáron, hogy a Pop Királya örökre lehunyta a szemét, egyetlen lányából mára gyönyörű nő lett! Igaz, Paris az utóbbi években igencsak megvadult. 

Máig milliók emlékeznek Michael Jackson-ra minden évben halálának az évfordulóján, nem nagy kockázat kijelenteni: nem lesz ez másképp idén sem. Tizennégy éve lesz nyáron, hogy a világsztár halálhíre sokkolta a világot, Jacko munkásságának köszönhetően azonban azóta is milliárdokat keres az örököseinek. Három gyermeke volt, de csak egyetlen lánya: Paris. Néhány hét múlva már a 25-öt tölti majd és néhány évre rendre meghívót kap a Hollywood-i eseményekre. Nem véletlenül.

Gyönyörű, lázadó, merész - és újabban énekesnőként bontogatja a szárnyait!

A legvérmesebb Jacko ranjongók azt is tudják, Paris-t a francia fővárosról nevezték el a szülei, anyja Debbie Rowe, keresztapja pedig a 90-es évek legnagyobb gyereksztárja, Macaulay Culkin. A kislány a gyerekkorát a Neverland birtokon, Jackson legendás rezidánicáján töltötte. Apja halála után azonban nehéz időszak jött a számára, többször megpróbálta az öngyilkosságot is, de nem járt sikerrel. Azóta talpraállt, színésznőként és modellként is sikeres, nemrég pedig éneklésre adta a fejét.

Most azonban egy pikáns fotósorozat, azaz egy villantás repíti a címlapokra! 

FOTÓK: Tetkók, testékszerek, villantások - Jacko lányának képei felrobbantják a netet!
  • Paris Jackson villantás tetkó
  • Paris Jackson villantás tetkó
  • Paris Jackson villantás tetkó
  • Paris Jackson villantás tetkó
  • Paris Jackson villantás tetkó

Címlapfotó: Instagram/parisjackson

24 óra