Mbappé kezéről csapta le: szokatlanul "idős" modell Leonardo DiCaprio új szerelme - Fotók

Ma már nem is feltétlen érdemes naprakészen követni, éppen ki Leonardo Dicaprio új hódíása, hiszen mire elkészült a cikk, gyakorlatilag lehet, nincs is már aktualitása. Egy most megjelent friss hírről azonban mindenképp érdemes beszámolni.

48 éves korára végre felnőtt Leonardo DiCaprio? Bizony, vannak, akik ezt a következtetést vonják le a most megjelent hír kapcsán. Ami az Oscar-díjas sztár nőügyeit illeti, ember legyen a talpán, aki naprakész tud maradni. Mindeközben gyakorlatilag az egész világ képben van egy fontos információt illetően: Leo előszeretettel választ fiatal, sőt, nagyon-nagyon fiatal barátnőket. 25 év felett már nem is nagyon jön szóba nála senki.

Mindezek fényében: az új szerelme jóval idősebb! De természetesen nem akárki!

via GIPHY

Szokatlanul tapasztalt lehet a színész legfrissebb hódítása. Bizony, nem 21 éves, de még csak nem is 25, ami vízválasztó szokott lenni az ő tekintetében. Szerdán a sztár ugyanis Párizsban tűnt fel, ő maga szervezett ugyanis egy barátjával, Richie Akiva-val egy party-t a Kúkú étterembe, ahová a házigazda nem egyedül érkezett. És a pletykák szerint nem is egyedül távozott. Leo a szokásához híven egy baseballsapkában és kabátban érkezett, új szerelme azonban igencsak csinosban.

A 28 éves nő ráadásul európai és kétgyermekes anyuka! 

FOTÓK: ez a 28 éves kétgyermekes modell DiCaprio új csaja!
  • Leonardo DiCaprio
  • Leonardo DiCaprio
  • Leonardo DiCaprio
  • Leonardo DiCaprio

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/rose_bertram-Instagram/k.mpabbe

24 óra