Babapocakjával, bikiniben provokál Eros Ramazotti lánya - Fotók

Októberben kürtölte világgá a hírt, aminek köszönhetően a 14 éve elvált szülei ismét közel kerültek egymáshoz. Aurora kismama képei felrobbantják a közösségi oldalakat.

Eros Ramazotti alig 21 évesen robbant be a köztudatba, a San Remo-i fesztiválon elnyerte az Az Év Hangja díjat. Pályája onnan egyenesen ívelt a világhírnév fel. A 90-es években slágereivel meghódította a bolygót, pedig többségüket olasz nyelven adta ki. Együtt dolgozzott Tina Turnerrel és Andrea Bocellivel is. Első feleségét, a svájci modell-műsorvezetőt, Michelle Hunzikert is ekkortájt ismerte meg, 1996-ban pedig megszületett közös gyermekük, Aurora.

Emlékezetes: lányához írt dala is világhírű sláger lett!

Eros és modell szerelme azonban 2009-ben elváltak, az énekes és lánya kapcsolata azonban nagyon szoros maradt. Aurora tavaly év végén már a 26-ott töltötte be, és jó ideje egy ropogós és sármos férfi oldalán boldog. Közösségi oldalán ráadásul több mint 2,5 millió követője van, ami bődületes szám a maga nemében. Október óta azonban másról szólnak a hírak: Ramazotti lánya anya lesz. Azóta a pletykák szerint az énekes és volt felesége ismét közel került egymáshoz.

Aurora a kismama fotóival pedig felrobbantja a híroldalakat: merész, pikáns, provokatív!

Pikáns képek a neten: Eros Ramazotti lánya kimagolja a várandósságát
  • Eros Ramazotti
  • Aurora Ramazotti
  • Eros Ramazotti Aurora baba
  • Eros Ramazotti Aurora baba
  • Michelle Hunziker és Aurora
  • Eros Ramazotti, Michelle Hunziker és Aurora

Címlapfotó: Instagram/therealauroragram

24 óra