Narancsbőr a köbön: retus nélküli képeket posztolt Khloe Kardashian - Fotók

Ő az a Kardashian-családból, aki a leggyakrabban hozta kellemetlen helyzetbe magát a manipulált képeivel. Úgy tűnik, ez a sorozat a coming outja ebben a tekintetben.

Híres testvéreihez hasonlóan a 38 éves Khloé Kardashian is imádja agyonsminkelt és retusált képeken mutogatni magát a közösségi oldalán. Vele kapcsolatban szinte hetente írhatnánk is olyan cikkeket, épp mivel lőtt túl a célon. Három éve jött az igazán nagy átalakulás: miután egy pár hónapra látszólag eltűnt az éterből, egy csapásra mintha egy másik ember jelent volna meg Khloéként. A csoda azonban nem sokáig tartott, a retus nélküli arca hol a tévében, hol mások közösségi oldalán, hogy a dadusa Instagram-oldalán tűnt fel.

Ezért is sokkolja most a világot: Khloé megmutatta a valóságot!

Khloé Kardashian bikinis képeket osztott meg - elsőre ebben semmi szokatlan nem is lenne. A rajongük azonban hamar kiszúrták, ez a sorozat merőben más, mint a korábbiak. Életében talán először úgy mutatta meg magát, ahogy van - retus nélkül. Khloé egy szűk bikiniben pózol, jól látszik a kisportolt hasa, a kerek feneke, ugyanakkor jól látszik még valami: a narancsbőr. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a testvére készítette a képeket.

És azért furcsa most ez így, mert alig egy hónapja épp a lábai miatt nevetett rajta a világ, olyan vékonyra photoshopolta!

FOTÓK: Khloét először ünneplik a rajongók a képei miatt - így néz ki valójában!
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe photoshop baki

Címlapfotó: Instagram/khloekardashian

24 óra