Ez a 12 és fél milliárdos ház lett J-Lo és Ben szerelmi fészke - Megvették - Fotók

Körülbelül fél évvel az esküvője után megtalálta álmai otthonát, a szerelmi fészkét Jennifer Lopez és Ben Affleck. Kiszivárogtak a képek, megőrülnek a rajongók. A nők elsősorban a fürdőszobáért.

Tavaly a nyár közepén egy hírlevélen küldte ki a rajongóinak Jennifer Lopez a hírt: "Megcsináltuk". Hogy mit? Nos, az énekesnő és a színész egy Las Vegas-i kápolnában összeházasodott. Elrepültek a metropoliszba, kiállták a sorukat és kimondták a boldogító igent. Akkor mindketten hófehérben állta az oltár elé, és az is kiderült, J-Lo hivatalosan is felvette férje nevét, azaz Jennifer Affleck lett. Majd nem sokkal később jött amásodik, a világraszóló esküvő. Abban a villában, ahol 20 éves is tervezték, az eseményen pedig valóságos sztárparádé volt. 

via GIPHY

Bő fél év telt el az esküvő óta, a Bennifer néven nevezett sztárpár pedig azóta bejárta az Amerikai Egyesült Államok felét, hogy megtalálja álmai otthonát. A közös fészket, ahol végre közösen kezdhetnek új életet. Néhány hete épp a Bel Air-i kúriájuk bukkant fel az eladó ingatlanok listáján, gyaníthatóan így szabadítottak fel tőkét, hogy megszerezzék az állomotthonukat. Nos, most végre befutott a hónapok óta várt örömhír: egy ügynökség tényként közölte, J-Lo és Ben Affleck álomvillát vett. Sőt, képeket is közöltek róla.

A nők meg egyszerűen megőrülnek J-Lo fürdőszobájáért - ilyet még senki nem látott!

Hihetetlen képek: 12 és fél milliárdot fizettek - ez J-Lo és Ben közös otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra