Élő adásban állt bele Iszak Esztibe L. L. Junior - Videó

Dominikára költözik a rapper, de nem csak ezzel kapcsolatban kérdezték a TV2 Mokkában. Iszak Eszti már lehet, hogy megbánta.

A TV2 Mokka vendége volt szerdán reggel L. L.Junior, aki élő adásban árulta el, nem a Fekete koncert körüli botrány miatt költözik egy időre Dominikára. Egy kint élő barátjával béreltek egy hajót, amin régi nagy magyar slágereket ad majd elő a nyaralóknak. Ezt követően a zenész felfedezettjét kérdezték, aki szintén a műsor vendége volt, majd a magánélete felé terelték a beszélgetést. Iszak Eszti ugyanis ügyesen rákötött, sajtóhírek szerint Junior szerelme, (Dárdai Bianka - A szerk.) nem biztos, hogy vele tart Dominikára.

Tudod, bolond, aki sír egy lány után. Én mégis megteszem majd, ezután" - kezdte el hangosan énekelni Junior a műsorvezető volt párjának, Dobrády Ákosnak a dalát, majd visszakérdezett. "Ha tudnék válaszolni, dalban mondanám el. Egyébként beszélhetünk egymás magánéletéről? Nem? Csak az enyémről? Tudom, műsorvezető vagy" - folytatta Junior mosolyogva, miközben Eszti talán picit el is pirulva mosolygott.

Junior mindenesetre hozzátette: egyedül utazik és a legfontosabb a válása során, hogy megállapodjanak a gyerekről. És már csak egy aláírásra várnak.

Címlapfotó: TV2

24 óra