Ismét kikerekedett a Született feleségek Juanitája - 21 évesen fel se ismered - Fotók

Hétéves volt, amikor először a kamerák elé állhatott, a Született feleségeknek köszönhetően pedig az egész világ megismerte. Alig egy éve bombázóként ünnepelte a világ, azóta úgy tűnik, ismét kikerekedett.

Kevesen tudják, hogy Madison de la Garza, aki a népszerű sorozatban Eva Longoria nagyobbik gyermekét játszotta, a való életben egy mára már világsztárrá lett énekesnő, Demi Lovato féltestvére. Ő volt az is, aki gyakran magával vitte a vörösszőnyeges eseményekre, így amikor 2008-ban a kislány lehetőségek kapott a kamerák előtt, már volt némi gyakorlata, ami a reflektorfényt illeti. Előbb visszatérő szereplőként, majd két évadon át mellékszereplőként, az utolsó évben pedig főszereplőként mutathatta meg magát a Született feleségekben.

via GIPHY

2012-ben azonban véget ért a sorozat, a kislány karrierje azonban nem. Azóta is több sorozatban és filmben megmutathatta magát. Gyerekkora óta számos kritikát kapott az alakja és testsúlya miatt, talán ennek is köszönhető, hogy az egyik élharcosa lett egy mozgalomnak, amely az nőket arra bíztatja, fogadják el önmagukat. Sokat le is fogyott 20 éves korára, most, túl a 21-en a rajongók szerint ennek már nincs nyoma.

Smink nélkül mutatta meg a valóságot "Juanita", félmillióan rajonganak érte!

FOTÓK: Íme Juanita akkor és ma! 21 évesen kevesen ismernék fel
  • Született feleségk Juanita
  • Született feleségk Juanita
  • Született feleségk Juanita
  • Született feleségk Juanita
  • Született feleségk Juanita

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra