32 éve írt egy dalt, így él ma az 55 éves Vanilla Ice - Fotók

Apját nem ismerte, 4 éves volt, amikor az anyja is magára hagyta: Vanilla Ice csinált egy slágert, amiből máig fényűzően él.

Alig volt 24 éves, amikor az egész világ megismerte a művésznevét, és nem is nagyon volt olyan ország, ahol a rádiók kívánságműsorában nem hangzott volna el az Ice Ice Baby. Vanilla Ice úgy ugrált, mintha az élete múlna rajta, és valójában ez így is volt. A Robert Matthew van Winkle néven született srác már gyerekkora óta rajongott a rapért, 18 évesen pedig már profi breaktáncos volt. Sőt, arra is volt lehetősége, hogy műsorvezetőként konferáljon fel híres rapsztárokat egy fesztiválon. Csoda, ha arra vágyott, hogy ő is a nyomdokaiba lépjen?

1991-ben aztán elkészült az első lemez, az a nagy  sláger!

via GIPHY

Persze, ezt követően egy szabad perce nem volt szinte éveken át, sőt, később színészként is kipróbálhatta magát. Miután új nagy slágert nem nagyon sikerült alkotnia, idővel belátta, érdemes más területen is kipróbálnia magát. Ennek az eredménye lett egy "műsor", a The Vanilla Ice Project, amelyben házak felújításával foglalkozott. Ezeknek máig nyoma van az életében. Vanilla Ice ugyanis aktuális otthonától leesik az ember álla, még akkor is, ha hozzátesszük, néhány éve vált meg épp tőle. Volt párjának tavaly 10 dollárért, azaz alig több mint háromezer forintért adta el a tulajdonrészét. Vajon miért is?

Hihetetlen, de Vanilla Ice már 55 éves múlt, fellépni is jár, és hihetetlen sármos pali!

Hihetetlen fotók: ilyen életet él az 55 éves Vanilla Ice!
  • Vanilla Ice 55 aves
  • Vanilla Ice 55 aves
  • Vanilla Ice 55 aves
  • Vanilla Ice 55 aves
  • Vanilla Ice 55 aves
  • Vanilla Ice 55 aves
  • Vanilla Ice 55 aves

Címlapfotó: Instagram/vanillaiceofficial-Youtube/ScreenShot

24 óra