"Ellopta a Grincs a ruháimat" - A hóban meztelenkedik a világsztár 18 éves lánya - Fotók

Az alig 18 éves lányért megőrülnek a közösségi oldalakon - talán ezért sem zavarják a mínuszok, amikor szinte ruha nélkül fotózkodik a hóban. Ráadásul világsztárok lánya.

Pikáns történet tarolja le a bulvárhíreket ismét, idén már nem először. Mint ahogyan azt korábban mi is megírtuk, Charlie Sheen és Denise Richards lánya tavasszal betöltötte a 18-at és ugyanezzel a lendülettel regisztrált az OnlyFans nevű oldalra, ahol a felhasználók pénzért árulják a pikáns képeiket az előfizetőknek. A 2002 és 2005 között kapcsolatban élő szüleik nyilvánosan estek egymásnak, majd jött a váratlan fordulat: a színésznő is létrehozta a saját oldalát a platformon. Nem csoda, hogy Charlie Sheen a volt felesége nyakába varrta ezt az egészet, a kommentelők pedig mellé álltak. 

via GIPHY

Nos, a korábban fotózásokból is élő Denise Richards nem nagyon tudta megvédeni se magát, se a lányát. Hogy is tehette volna, hiszen ő is levetkőzött többek közt a Playboynak és szerepelt a Vad vágyak című filmben is. A vihar így az idő múlásával csendesedett el és kap most új lendületet: Sami Sheen ugyanis a hóban meztelenkedett egy sort, a képei pedig felkerültek az internetre. "A Grincs idén ellopta az összes ruhámat" - írta a kommentekhez a lány, akinek így nem nem volt más választása, mint hogy nadrág, pulóver és kabát nélkül csinálja végig a fotózást...

Charlie Sheen 18 éves lányáért megőrülnek a pasik! Ha tetszik az apukának ha nem...

Pikáns képek: nem szégyellős Charlie Sheen 18 éves lánya - megőrülnek a férfiak!
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra