Sokkolta a rajongókat David Beckham: 25 éves a felesége minden nap ezt eszi

Ha két-három napon át ugyanaz az vacsora, - stílusosan - azt már kevesen nyelik le. David Beckham most elárulta, a felesége ettől sokkal szélsőségesebb. 25 éves ugyanazt eszi.

Képzeld el: 9000 napig ugyanazt kell enned minden egyes este! Mi e kedvenc ételed? Válaszd azt, és gondolj bele, hogy 25 éven át minden nap az kerül az asztalodra lefekvés előtt! Hátborzongató tud lenni a gondolat, igaz? De nem, ha történetesen te vagy Victoria Beckham. Férje szerint 25 éve kínozza magát így az egykori Spice Girl. Az egykori labdarúgó világsztár a "River Cafe Table 4" nevű podcastben számolt be felesége szokatlan étkezési szokásáról.

"Nagyon érzelmes vagyok, ha ételről és borról van szó. Ha valami nagyszerűt eszem, azt akarom, hogy mindenki megkóstolja" - kezdte a felvezetését. A 47 éves sztár hozzátette: "Sajnos olyan emberrel vagyok házas, aki 25 éve ugyanazt eszi". Beckham ezt követően fektette ki: "Amióta csak ismerem őt (Victoriát - a szerk.), csak grillezett halat és párolt zöldségeket eszik". Persze, azt is hozzátette, ettől csak ritkán tér el.

Egészségügyi szempontból nem tűnik rossz választásnak, ha az ember halat és zöldségeket eszik. 25 év távlatából nézve azonban ez nem túl változatos. David aztán felidézte élete egyik legszebb napját, amikor a felesége nem ezt ette. Elárulta, Victoria épp Harperrel volt terhes, és az ő tányérjából csent el egy falatot. "Ez volt az egyik kedvenc estém. Nem emlékszem, mi volt az, de azt tudom, hogy azóta nem evett belőle" - magyarázta.

Victoria és David Beckham 1997-ben ismerkedett meg, és két évvel később összeházasodtak. Azóta a celebvilágban abszolút álompárnak számítanak. 

Címlapfotó: Instagram/davidbeckham

24 óra