Rájuk sem ismerni: így néznek ki az Olsen-ikrek 36 évesen - Fotók

Gyerekkorukban élhették meg karrierjük csúcsát - legalábbis eddig. Az Olsen-ikrek az elmúlt években leginkább a magánéletükkel és a plasztikai műtéteikkel szerepeltek a címlapokon.

Mary-Kate és Ashley Olsen gyakorlatilag születésük óta a rivaldafényben élnek. A karrierjük modellkedéssel kezdődött, hatéves koruktól kezdve pedig elkezdtek szerepelni különböző TV filmekben és videó projektekben, melyek sora folytatódott tinédzser korukig. A színészet mellett később kozmetikai, majd divat cégük is lett, amik annyira sikeresnek bizonyultak, hogy felkerülhettek a leggazdagabb fiatal nők listájára.

Az elbüvölő tinilányokat imádta a közönség, de a szakma mégsem emelte fel őket!

via GIPHY

2005-ben Arany Málna-jelölést kaptak és azóta egyetlen közös filmet sem forgattak. Nagyon ritkán jelennek meg a médiában, interjút sem adnak sűrűn, főleg amióta anorexiájukkal kerültek a sajtó és a közvélemény kereszttüzébe. A rajongóik az elmúlt években csak magánéleti zűrjeikről, fogyásukról, plasztikai műtétjeikről olvashattak. A lányoknak van egy közös cégük is, ruhákkal és legfőképpen kiegészítőkkel foglalkoznak és az elmútl években számos díjat bezsebeltek velük.

A rajongóik azonban már alig ismerik fel őket - legutóbb a 36-ot töltötték épp! 

Friss képeken az Olsen-ikrek: 36 évesen rájuk sem ismersz már!
  • Olsen-ikrek
  • Olsen-ikrek
  • Olsen-ikrek
  • Olsen-ikrek
  • Olsen-ikrek

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra