Bréking! Ismert sztárra cserélte a felesége ÉNB Marcit - Fotó

Alig egy hete a TWN.hu-nak erősítette meg ÉNB Marci felesége, válnak. A gyönyörű katonalány most egy híres énekessel vállalta fel a kapcsolatát.  

Hat év kapcsolat és 5 év házasság után válik az Éjjel-nappal Budapest Marcija - írtuk meg alig egy hete. Kolozyváry Zsolt jó ideje Pécsen élt már, ahol barberként dolgozik, miután távozott a sorozatból, egy csinos katonalánnyal költözött a baranyai megyeszékhelyre, és ott kezdett új életet. Lapunk szúrta ki, egy ideje eltüntek a barátnője oldaláról a közös posztok, megkeresésünkre pedig Jennifer elismerte: válnak. 

De a gyönyörű modell már nincs egyedül - percekkel ezelőtt bombahírt robbantott!

Gyakorlatilag még meg sem emésztettéka rajongók a szakítás hírét, máris itt az újabb feldolgoznivaló. Marci válófélben lévő felesége egy ismert magyar énekessel posztolt közös, szerelmes képet. Úgy tűnik, jó ideje ismerhetik már egymást, kapcsolatuk pedig már sziklaszilárd, így az örömüket képtelenek tovább titkolni. A bejelentésük földrengésként rázza majd meg a hazai bulváreget, hiszen az énekes korábbi kapcsolatai is rendre a címlapokon virítottak.

Íme az új magyar álompár és a nagy bejelentés!

Ezzel a fotóval tudatták: ÉNB Marci felesége híres énekessel jött össze!
  • ÉNB Marci felesége Szabó Ádám
  • ÉNB Marci szakítás
  • ÉNB Marci szakítás
  • ÉNB Marci szakítás

Címlapfotó: RTL

24 óra