A mesterséges intelligencia szerint: így néznének ki a Kardashian-lányok plasztika nélkül - Videó

Gondolkodtál már azon, hogy vajon hogy néznének ki Kardashian-Jenner lányok plasztikai műtétek nélkül? A mesterséges intelligencia most megmutatja.

A TikTok-ra került fel egy videó, ami máris milliós nézettséget hozott a gazdájának. A "vandahoodlive" néven futó csatornán a Kardashian-család egyik korábbi interjúját mutatják meg, de úgy, hogy közben a mesterséges intelligencia segítségével azt az arcukat is láthatjuk, amit akkor ismerhetnénk, ha nem jártak volna soha plasztikai sebészeknél. Igaz, ők azt mondják: nem jártak.

Bár Kim és a többiek kitartanak amellett, hogy soha, vagy csak nagyon apró dolgokat csináltattak meg magukon, a világ, de még a független plasztikai sebészek is biztosak benne, hogy igencsak sok dolog történt velük ilyen szempontból. Mint ahogyan az a videóból kiderül: anyjuk, Kris Jenner esetében tényleg nincs nagy változás.

Khloe, Kylie vagy Kourtney esetében azonban egyértelműen látszik a különbség. 

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra