Döbbenet: a rendőrség véletlenül szabadon engedte Lady Gaga kuytasétáltatójának támadóját - Fotók

Gyakorlatilag példa nélküli: egy adminisztratív hiba miatt a rendőrség véletlenül szabadon engedte az a 19 éves férfit, aki tavaly egy fegyverrel támadt rá Lady Gaga kutyasétáltatójára.

Többször mellkason lőtték tavaly februárban Los Angelesben Ryan Fischert, azt a férfit, aki Lady Gaga kutyáinak sétáltatója volt. A férfi élet-halál között lebegett, az énekesnő kutyái közül kettőt pedig elvittek a támadók, akik után hajtóvadászat indult. A bulldogok egyike, Asia el tudott meneülni, Gustavot és Kojit magukkal vitték a rablók, a támadást pedig rögzítette egy biztonsági kamera is. Lady Gaga 150 millió forintnyi dollárt ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az ebeket, akiket végül egy nő hozott vissza, aki azt állította, egy fához kötve talált rájuk.

Később azonban őt is letartóztatták, nem véletlenül... De most egy friss hír sokkolja a világot.

Szerdán az illetékes rendőrhatóság bejelentette: a kutyasétáltató férfira lövéseket leadó 19 éves fiatalembert áprilisban egy adminisztratív hiba miatt szabadlábra helyezték. Elmondásuk szerint fegyveres van és veszélyes. A bejelentéssel egyidőben nyomravezetpi díjat is kitűztek a férfi fejére, így aki segít a nyomára bukkanni, 5000 dollárt azaz közel 2 millió forintot kaphat. Rém kínos az ügy, már csak azért is, mert három hónap telt el azóta, hogy a férfi szabadon távozhatott a sittről...

S hogy miért kattant bilincs a kutyákat állítólag megtaláló nő kezén? Az is kiderült...

A szomszéd kamerája mindent rögzített - brutális képsorok!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra