Ennyi volt? Törölték a közös képeket, szakított a magyar sztárpár?

A Sztárban sztár leszek! rappere nem akárkivel jött össze - a konkurens csatorna szintén rapben utazó énekesnőjével - írtuk idén februárban. Állítólag vége - írjuk most.

Az Instagramon írt rá, a beszégetésből találkozó lett, és a jelek szerint egy bimbódzó szerelem - így kezdtük februári anyagunkat, amelyben arról számoltunk be, hogy a TV2 felfedezettje, Hadas Alfréd a Borsnak elárulta, az RTL Klub sztárjával jár. "Eleinte főként csak a zenéről beszélgettünk. Nagyon tehetségesnek tartom, és nem is gondoltam bele, hogy lehet köztünk valami, sokkal inkább az jutott eszembe, akár dolgozhatnánk együtt. Rendkívül jól kijöttünk egymással, sokat szakmáztunk, ahogy az lenni szokott, fokozatosan alakult át a kapcsolatunk. Másfél héttel ezelőtt ismertük fel a köztünk lévő vonzalmat és érzéseket, de még nagyon friss a kapcsolatunk" - mondta akkor a Mardellel való megismerkedéséről a fiatal tehetség a lapnak.

Most azonban drámai hír érkezett!

"A sztárpár néhány napja még arról posztolt, hogy közösen vettek részt egy esküvőn, mára pedig már mindkettejük Instagram-oldaláról törölték a szerelmes fotókat, illetve kikövették egymást. Így nem csoda, ha a rajongók arra következtetnek, hogy véget ért a kapcsolatuk." - szúrta k a Blikk.hu, majd felteszik a kérdést: 

Vajon mi történhetett ilyen rövid idő alatt, ami ehhez vezetett?

Címlapfotó: Instagram/mardolloficial

24 óra