Sokkoló videó: lebénult Justin Bieber fél arca - koncerteket mond le

Drámai hírt közölt Justin Bieber, egy drámai videó kíséretében. Az énekes több koncertjét is lemondja.

Csütörtökön jelentette be Justin Bieber az Instagramon, hogy "Justice World Tour" című turnéjának néhány koncertjét nem tudja majd megtartani, a fellépéseket elhalasztják. 

"Nem hiszem el, hogy ezt kell mondanom. Mindent megtettem, hogy meggyógyuljak, de a betegségem egyre rosszabbodik" 

- mondja, de azt nem árulja el, mi baja.

Pénteken Bieber egy videóval jelentkezett, már az első pár másodperc után feltűnik az embernek, valami nagyon nem kerek. Mintha Justin Bieber szemei külön életet élnének, az egyik néha önkéntelenül is becsukódik. Hogy miért? Ezt is elárulta. Az énekes az úgynevezett Ramsay Hunt-szindrómában szenved. Ez támadott meg egy ideget a fülében, ami miatt a fél arca lebénult. 

A kétperces felvételen tisztán látszik: Justin csak az egyik szemével tud pislogni, ha mosolyog, csak a szája egyik fele mosolyog.

A betegsége komoly - mondja. Most időre van szüksége, hogy felépüljön. "Gyakorlatokat végzek az arcomon. Sok munkával minden visszaáll majd a normális kerékvágásba" - így az énekes. Hogy mennyi ideig fog tartani - nem derül ki.

A ritka Ramsay Hunt-szindrómát egy vírus váltja ki, amely megfertőzi a fej egyik idegét, ami néha bénuláshoz vezethet. A betegség azonban vírusellenes gyógyszerekkel könnyen kezelhető. Emlékezetes: az amerikai sztár 2020-ban azt is nyilvánosságra hozta, a kullancsok által terjesztett Lyme-kórban szenved. Ha nem kezelik, ez a betegség súlyos szövődményekhez vezethet.  Például ízületi, szívizom- vagy ideggyulladáshoz.

Címlapfotó: Instagram/justinbieber

24 óra