Mi ez a cipő és pocak? - Selena Gomezt senki nem ismeri fel smink nélkül - Fotók

Gyakran kerülnek a vezető hírek közé azok a hírességek, akiket smink nélkül sikerül megörökítenie a paparazziknak. A legfrissebb áldozat Selena Gomez. Feltéve, ha tényleg ő van a képeken. 

Az elmúlt évek nem csak a sikerekről és boldogságról szóltak az életében. Bizony, Selena Gomez számos mélyponton ment keresztül, így nem túlzás, néhány éve gyakorlatilag a nulláról kellett kezdenie az életét. Persze, a karrierjét még csak véletlenül sem, hiszen azokban a magasságokban, ahol ő tartózkodik, gyakorlatilag már megbukni sem lehet. Az egészsége és a lelke azonban valósággal lenullázódott. Emlékezetes: 2017-ben az egyik legjobb barátnője mentette meg az életét, az akkor 31 éves Francia Raisa önként ajánlotta fel a világsztárnak az egyik veséjét, miután kiderült, az énekesnő egy súlyos autoimmun betegségben, lupusban szenved. Aztán Justin Bieber szakított vele ismét, majd azt is elárulta egy interjúban, bipoláris zavarban szenved, a pszichiátriát is megjárta.

Talán ezért is "sokkolják" a világot a róla készült képek - smink nélkül nyoma sincs a mindenki által ismert Selenának!

Bizony, Selena Gomez néhány éve hosszú hónapokra tűnt el a közösségi oldalakról is, utólag derült ki, szakemberek segítségét kérte, hogy felülkerekedjen a démonjain. Miután összeszedte magát, újból nagy erővel vetette magát a munkába, kampányok arca lett, új számokkal jelentkezett, sőt, egy olyan lépésre szánta magát, amire korábban nem nagyon volt példa. Retus nélküli képeken, bikiniben mutatta meg a valós alakját - tabukat döntött le azzal a sorozattal. Jó ideje ismét nagy volt a csend körülötte, ennek most egy paparazzi-sorozat vet véget. Az énekesnő a barátaival ment vásárolni, tette ezt úgy, ahogyan bármelyikünk tenné egy hosszú hétvégén: melegítőben, smink nélkül.

Még a rajongóinak a szeme is kikerekedett - íme az ünnepelt és milliárdos sztár, ahogyan korábban még soha nem láthattuk!

Fotókon a valóság! Selena Gomezt senki nem ismeri fel smink nélkül
  • Selena Gomez barna hajjal.
  • Selena Gomez smink nélkül
  • Selena Gomez smink nélkül
  • Selena Gomez smink nélkül
  • Selena Gomez bikiniben.
  • Selena Gomez bikiniben.

Címlapfotó: Promedia/RedDot

24 óra