Drámai hírt közölt Britney Spears - "Várhattunk volna még" - Fotók

Alig egy hónapja jelentette be, újra anya lesz, Britney Spears most váratlanul szomorú hírt közölt.

Bő egy hónapja a Los Angeles-i repülőtéren bukkant fel a vőlegényével Britney Spears. Látszólag épp indultak valamerre. Másnapra az is kiderült, hogy a látszólag kikerekedett Britney nem véletlenül tűnt teltebbnek, mint megszokhattuk. "Annyira lefogytam a Maui utazásra, hogy aztán visszahíztam. Csak azt kérdeztem, mi történt a gyomrommal?" - kezdte másnap a bejegyzésében, majd elárulta, az elővigyázatosságból készített terhességi tesztje pozitív lett!

Britney Spears azóta nem is nagyon kommunikálta várandóssága friss fejleményeit, sőt, a leginkább az eljegyzésével és a tervezett esküvőjükkel haknizott. Mindemellett pedig anyaszült meztelenül posztolt képeket, amelyeken továbbra sem volt semmi nyoma annak, hogy babát várna. Igaz, sejteni lehetett, hogy az örömhírt anno rögtön közölte, azaz nem várta meg az első trimeszter végét, mint ahogyan azt sokan szokták.

Most "megrázó hírt" közölt - ahogy ő is fogalmaz. A terhessége korai szakaszában ugyanis elvesztették a kisbabájukat. Britney a bejegyzésében elismeri, talán várhattak volna a bejelentéssel anno, ugyanakkor olyan nagy volt az örömük és a boldogságuk, hogy nem tudták magukban tartani az örömhírt. Az énekesnő azt is hozzáteszi, nem adják fel és tovább próbálkoznak a családbővítéssel.

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra