Végre: Kylie Jenner reagált a házassági pletykákra

A MET-gálán viselt ruhája hatalmas kommentcunamit indított el, mert a rajongók ismét úgy érezték, valamit elhallgatott előlük. Kylie Jenner reagált.

itartó találgatások kezdődtek a MET-gála után Kylie Jenner ruhája miatt. A realitysztár az "Off-White" márka extravagáns menyasszonyi ruhájában pózolt a vörös szőnyegen, a rajongók pedig ismét biztosak voltak benne, a 24 éves sztár titokban hozzáment szerelméhez, Travis Scott-hoz. Kylie ráadásul nem is egy, hanem rögtön két menyasszonyi ruhát viselt az ominózus estén, hiszen az eseményt követő party-n is egy ilyet választott.

Kylie úgy érezte, le kell csapnia a labdát, a legújabb posztja azonban csalódást okoz a rajongóinak. A képéhez ugyanis azt írta: "házas a Met-gálával". A felirattal a sztár gyakorlatilag egyértelművé teszi: ő és két gyermeke apja nem nem kötötték még össze az életüket hivatalosan. Bennfentesek szerint a ruhákkal ezúttal az "Off-White" márka kreatív vezetője, Virgil Ablo előtt akart tisztelegni, aki 41 éves korában hunyt el.

Címlapfotó: Instagram/kyliejenner

24 óra