Sztárparádé Harry herceg nélkül: Brooklyn Beckham és Nicola Peltz összeházasodtak - Fotók

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz összeházasodtak! David Beckhamék 23 éves fia és a milliárdos Nelson Peltz 27 éves lánya Palm Beachen mndta ki egymásnak a boldogító igent. valóságos sztárparádé közepette.

Az év legdrágább esküvőjeként harangozta be a sajtó, valószínűleg igazuk is lett. A 47 éves Victoria Beckham és a 46 éves David Beckham fia szombaton Palm Beachen vette feleségül menyasszonyát, a milliárdos lányát, Nicola Peltz-et. Hivatalosan még nem osztottak meg képeket az esküvőről, a paparazzik azonban már napok óta készültek rá, hogy megörökítsenek mindent, amit csak tudnak. Ami már biztos: a menyasszony egy gyönyörű Valentino ruhában látható, Nicola ugyanis őt kérte fel erre a feladatra és többször járt Rómában is, hogy a tervezővel egyeztessen. a nyilvánossággal. 

Közel 300 vendég kapott meghívót, számos világsztár vett részt a bulin

A ceremóniára a Peltz család Palm Beach-i birtokán került sor három nagy sátorban, a DailyMail hre szernt 300 vendég lehetett személyesen is a szemtanúja az év esküvői ceremóniájának. Hagyományos zsidó szertartás tartottak, ami helyi idő szerint este 6 órakor kezdődött. Brooklyn állítólag öccseit, a 19 éves Romeót és a 17 éves Cruzt kérte fel tanúnak, míg a menyasszonyt a 32 éves bátyja, a 93 éves nagymamája, Bekchamék legkisebb gyermeke, Harper kísérte.

A meghívottak között nem akármilyen hírességek voltak - megérkeztek a képek!

Lesifotók az év legdrágább esküvőjéről - Megörökítették a csókolózó házaspárt is!
  • Victoria és David Beckham
  • Romeo Bekcham
  • Romeo Beckham és Gordon Ramsay
  • Serena és Venus Williams
  • Eva Longoria
  • Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
  • Nicola Peltz

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra