Lebuktak: ez a 23 éves zenész Miley Cyrus új pasija - Fotók

Van valami a levegőben - szól a magyar sláger refrénje, ami most tökéletesen illik Miley Cyrus életére. Sőt, az is kiderül, mi. Szerelem!

Újra szerelmes Miley Cyrus. A 29 éves énekesnő ráadásul két aprópóból is a címlapokon virít. Nemrég ugyanis a mexikói Cabo San Lucasban nyaralt, ahol egy paparazzinak sikerült őt bikiniben lefotóznia. Na és akkor mi van? - gondolatnánk, hiszen az énekesnőtől nem áll távol a meztelenkedés sem, ami a művészetét illeti. Igen ám, de ezúttal a róla készült képeket biztosan nem retusálta senki. Egy faatnyi bikiniben sürgött-forgott egy méretes teraszon, aztán történt ott más is...

Egy boglyas, göndör, feszülő fürdőgatyát viselő fickó tűnt fel mellette!

Nos, vannak, akiket meg sem lep a hír, Mile Cyrus újra szerelmes. A férfi, vagy inkább fiatalember ugyanis nem először tűni fel az oldalán. 2021 novemberében a "Gucci Love Parade" divatbemutatón jelentek meg először együtt, majd egy szilveszteri buliban is ugyanott mulattak. Az US Weekly forrása szeirnt pedig a barátságból szerele szövődött. "Ez egy új kapcsolat. Jelenleg még csak ismerkednek egymással. (...) Jól érzik magukat, és sok időt töltenek együtt." - mondta a lapnak az informátor.

S hogy, hogy nem, nemrég Mexikóban falatnyi fürdőruhákban is együtt fotózták le őket! Kiderült, ki a srác!

Bikiniben buktak le: ez a fiatal suhanc Miley Cyrus új pasija!
  • Miley Cyrus
  • Miley Cyrus
  • Miley Cyrus és pasija
  • Miley Cyrus és pasija
  • Miley Cyrus és pasija

Címlapfotó: Instagram/mileycyrus

24 óra