RETTENTHETETLEN: újpesti kebabosnál tűnt fel Mel Gibson - Fotók

Jó ideje Magyarországon vendégeskedik az auzstrál Oscar- és Golden Globe díjas színész, a jelek szerint nem válogat, ami az étkezést illeti. Újra feltűnt.

„Csoda nap a Fricskában, nálunk ebédelt Mel Gibson." - kezdte bejegyzésében a veszprémi étterem szerdán, és fotóval is bizonyították, amit állítanak, igaz. "Magyarországon forgatják a John Wick sorozat új részét, a The Continentalt Mel Gibsonnal. A film egyik forgatási helyszínét a közeli inotai hőerőmű adja. Nagy megtiszteltetés a Fricskának, nagy öröm a csapatnak, hogy Mel Gibson beugrott hozzánk ebédelni, és nagy boldogság, hogy egy közös képen összeállt a kollégákkal. Várjuk vissza szeretettel, mert a szabadnapos fricskások most nagyon szomorúak!” – írjták a Facebook-oldalukon.

A Rettenthetetlen a jelek szerint azóta sem szégyellső, ami a magyar gasztronómiát és szelfiket illeti, ezúttal Újpesten tűnt fel.

"Kedves Vendégeink! Mai sztár vendégünk, egyenesen Hollywood-ból" - közölte szintén a Facebook-oldalán a Pasa kebab Újpest. Ők a bejegyzésben már meg sem említik, kiről van szó, úgy gondolják, kép alapján úgyis mindenki tudja majd.

Egyelőre az nem derült ki, mit burkolt a világsztár a 4. kerületben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra