UTOLJÁRA EGYÜTT - Közös nyilatkozatot adott Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Az elmúlt hetekben felröppentek a hírek, hogy véget ért Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata. A házaspár most a Best magazinnak adott közös interjút - együtt utoljára.

A róluk szóló híreknek van hatása az életükre, ugyanakkor cáfolták, hogy elválnának. Tápai Szabina és Kucsera Gábor a Best-nek cáfolták a róluk szóló híreket és megerősítették, a házasságuk még tart, sőt, az elmúlt 9 évben nem szakítottak egyszer sem.

Ugyanakkor mégis hoztak egy jelentős döntést.

"A családi állapotunkat nem az tükrözi, hogy van-e rólunk friss közös kép az interneten" - magyarázta a hetilapnak Kucsera Gábor, majd folytatta. "Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról. Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki – és később a húgainak – az ismertségből."

A sztárpár azt sem hallgatta el, a róluk szóló hírek, felvetések, pletykák megmérgezték a kacsolatukat. "Elhatároztuk, hogy bár külön-külön továbbra is fogunk szerepelni, számunkra releváns témákban együtt nagy valószínűséggel nem állunk már kamera elé Gáborral. Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt, és ami a jelenlegi énemtől nagyban különbözik." - tette hozzá Szabina.

A pár ugyanakkor elismerte, nekik is vannak problémáik, amiket igyekeznek megoldani, de a legfontosabb, hogy a három gyermekük ne sérüljön.

Címlapfotó: Instagram/tapaiszabina

24 óra