Áll a bál: ezért tiltotta le Kim Kardashian az Instán Miley Cyrus-t - Fotó

A 41 éves Kim Kardashian nem viccel, ha a férfiakról van szó. De tényleg ennyire féltékeny lenne?

Kim Kardashian körül szinte folyamatosan zajlanak az események, a 41 éves realitysztár néhány hónapja az alig 28 éve skomikus, Pete Davidson párja. Közben persze zajlik a válópere, férje, Kanye West pedig minden fronton azért küzd, hogy megmentse a kapcsolatukat. Most egy nem mindennapi közjáték hoz némi színt Kim Kardashian-ék egyébként sem túl szürke életébe: Miley Cyrus ellen drasztikus módon lépett fel Kim, december 10-én letiltotta őt a közösségi oldalán. 

Mostanra kiderült az oka is - röhej!

A "Saturday Night Live" sztárja köztudottan nagyon népszerű a nők körében, korábban már számos hírességgel randizott és járt is. És mára az is kiderült, hogy a 29 éves Miley Cyrus is nagyon jóban van vele. Ebből is lett a baj. A "Miley Cyrus Edition" rajongói oldal szerint Kim 2021. december 10-ig követte őt a közösségi médiaplatformon. December 9-én ugyanis Miley posztolt egy közös képet Pete-tel, amivel a közösen vezetett szilveszteri műsorukat jelentette be. Ezt követően tucatnyi képet osztott meg a fiatalemberrel, sőt, volt olyan is, amihez szívecskét is biggyesztett.

Kim Kardashian és Pete Davidson most állítólag a Bahamákon nyaral épp. Ott a komikusnak valószínűleg bőven lesz ideje megmagyarázni a Miley Cyrus-szal való kapcsolatát.

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian-Instagram/mileycyrus

24 óra