"Fű nélkül már aludni se tudtam" - ÉNB Alexa megdöbbentő vallomást tett

Élete legnehezebb időszakáról vallott az egykori sorozatsztár, aki évekkel ezelőtt a drogokba menekült a kilátástalanság miatt.

Az útkeresése során sodródott egy olyan helyzetbe, hogy nem látta a kiutat. ÉNB Alexa a Blikknek adott megrázó vallomást. "Tizennyolc évesen kerültem a média körforgásába, nagyon fiatal voltam, és csak arra vágytam, hogy szeressenek, elfogadjanak. Persze, legbelül éreztem, hogy valami nagyon hiányzik, de ezt akkor még nem tudtam megfogalmazni magamnak. A drog egyfajta módszer volt számomra ahhoz, hogy elviseljem az általam elfojtott problémáimat. A kemény drogok kimaradtak, nem bírja a szervezetem a szintetikus szereket, de tény, hogy sok mindent kipróbáltam, így a kokaint is. A fű a végén már mindennap kellett, nélküle már aludni sem tudtam." - mondta a Blikknek a lány.

Egy találkozás azonban az egész életét megváltoztatta, azóta már boldog, kiegyensúlyozott életet él a 26 évvel idősebb Balázs oldalán. "Amíg a média világában beskatulyázva éltem, folyamatosan foglalkoztattak. A sorozat után még tévéztem, de már nem nagyon akartam ezt az egészet, szerettem volna önálló utat járni, megtalálni, ki vagyok én és mit akarok kezdeni az életemmel. Balázsnak rengeteg dolga volt velem, többször visszaestem... és most nemcsak a fűre gondolok, hanem minden olyan dologra, ami régi, rossz beidegződésem volt." - magyarázta a Blikknek Alexa, aki ma már férje spirituális központjában dolgozik és lemezlovasként épít karriert.

Címlapfotó: Instagram/alexa__hu

24 óra