LELEPLEZŐ SOROZAT: így néz ki Charlize Theron smink és retus nélkül! - Fotók

A vörös szőnyegen és a filmvásznon nincs párja, egy élő szexszimbólum. Vagy mégsem? Charlize Theront a tengerparton csípték el, futótűzként terjednek a képei. 

Charlize Theron azon hollywood-i színésznők egyike, aki egy szerep kedvéért gond nélkül hízik húsz kilót, vált szőke, barna, vagy akár fekete hajra, és mindig, minden karakterében meglátja az ember a nőt. A nőies nőt. A 46 éves sztár egy élő szexszimbólum, aki a szépségével rendre elismeréseket vált ki, aki a vörös szőnyegennem tud úgy megjelenni, hogy ne zengene ódákat róla a világsajtó. Mindeközben rendszeresen változtatja a stílusát, frizuráját, sminkjét, és egyszerűen minden jól áll neki.

Igen ám, de egy róla most készült paparazzi-sorozat elbizonytalanítja még a rajongóit is!

via GIPHY

Charlize az édesanyjával utazott el Mexikóba, hogy kipihenje az elmúlt év fáradalmait, a feledhetetlen nyaralását azonban kiszagolták a lesifotósok is. A Hollywood-i sztárlátszólag mit sem sejtett ebből, hiszen már az első róluk készült fotósorozatról is kiderül, fogalma nem volt, hogy ezek a pillanatok a világhálón, s így a bulvárlapok hasábjain kötnek majd ki. A 46 éves színésznő egy egyrészes sárga fürdőruhában mártózott meg a tengerben, majd sütkérezett a parton - természetesen smink nélkül. A restusálásra pedig lehetősége sem lett volna, hiszen ezeket a képeket a tudta nélkül készítették.

Akadnak, akik őt ünneplik most is, de olyanok is, akik megnyugodtak: a tökéletes Hollywood-i sztár sem olyan tökéletes!

Íme a valóság: Charlize Theron smink és retus nélkül, sárga fürdőruhában!
  • Charlize Theron
  • Charlize Theron
  • Charlize Theron
  • Charlize Theron

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra