NEM BRAD, NEM LEO! Ő lett 2021-ben a világ legszexibb férfija! - Fotók

Az amerikai countryzenészt a leendő James Bond gyűrte maga alá. Rá egyébként már tavaly is sokan fogadtak, hogy befutó lesz, de úgy tűnik, egy évet adtak még neki a döntéshozók.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blake Shelton (@blakeshelton) által megosztott bejegyzés,

"Úgy érzem, elmúlik a szexuális varázsom is, mikor már nem én leszek a Legszexibb Élő Férfi cím birtokosa. Minden jónak vége szakad egyszer!" - viccelődött Blake Shelton a napokban egy showműsorban, majd hamar kiderült az is, idén Idris Elba lett a nyertes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idris Elba (@idriselba) által megosztott bejegyzés,

A nuus.hu híre szerint a 46 éves Luther-sztár is hamar értesült a hírről, akit a Late Night Showban november 5-én este élőben kapcsoltak Londonból, Skype-on keresztül. "A brit színésznek fülig ért a szája, hogy bekerült számos hollywoodi híresség közé: ő lett a 33. a sorban. Elsőként Mel Gibson kapta ezt a bókot, még 1985-ben." - írja a lap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idris Elba (@idriselba) által megosztott bejegyzés,

"Anyukám nagyon büszke lesz majd rám." - mondta a sztár, aki rövidesen nősül, de természetesen nem csak a mosolyával, izmaival is meglepte picit a nézőket. A szavazásnál egyébként nem csak a fizikai adottságokat díjazzák, azt is értékelik, ki mennyire jó férj és apa.

 

24 óra