PÉLDÁTLAN: a szüléséről tett közzé képeket a magyarok kedvenc színésznője! - FOTÓK

Néhány hónapja hozta világra a harmadik gyermekét, most az egész világ róla beszél: Hilary Duff fotókat tett közzé kislánya érkezéséről. Pédátlan.

Az alig 157 centiméteres törékeny színésznő harmadszor lett anya, március 24-én született meg a kislánya, Mae. Hilary nem akármilyen képpel jelentette be a nagy hírt, két nagyobb gyermekével és párjával újszülött gyermekét egy méretes medencében fürdetve kürtölte világgá. Alig egy héttel a baba érkezése után a gyönyörű színésznő már azzal virított a címlapokon, hogy azt is felvállalta, hogy néz ki a teste a szülés után.

Most ezt is alaposan megfejelte: a baba érkezéséről tett közzé képeket!  

via GIPHY

Hilary Duff tudatosan készülhetett erre: az Instagramjára képeket posztolt a harmadik gyereke érkezéséről. A színésznő az otthonában adott életet a kislányának, ahol természetesen a férje is jelen volt, de segítségére volt az édesanyja és a legjobb barátnője, a Younger című sorozat sztárja, Molly Bernard is. Hilary a bejegyzésében kihangsúlyozta, milyen sokat jelenthet, hogy egy ilyen pillanatban kik veszik körbe az embert és hogyan támogatják őt. Kiderült, hol csendben figyelték őt, hol viccelődtek és motiváló táblákat is készítettek neki.

A színésznő tabukat dönt le a sorozatával, milliószám érkeznek rá a like-ok! Ilyet még nem látott a világ!

Kendőzetlenül mutatta meg kislánya érkezését a színésznő - a szülésről posztolt!
  • Hilary Duff és családja a harmadik gyerekükkel.
  • Hilary Duff otthonszülése.
  • Hilary Duff a szülés után.
  • Hilary Duff kislánya

Címlapkép: Instagram/hilaryduff

24 óra