Felrobbant a net a képétől: újra anya lesz a híres modell! - FOTÓK

Tavaly januárban lett anya, de már a várandóssága alatt és a szülés után is polgárpukkasztó képekkel mutatta meg az új életét. Úgy tűnik, ez a játszam nem ér véget: Ashley Graham újra terhes.

Néhány hónapja írtuk meg: "már nem felelőtlenség kijelenteni: tudatosan döngeti a tabukat Ashley Graham, aki a szüléséből tényleg mindent kifacsar, amit korábban talán senki. Már várandóssága alatt is átlépte a határokat, hízását meztelen képeken is megörökítette és megmutatta, majd gyermeke születése után is szakít időt arra, hogy minden olyan dolgot megörökítsen, ami csak egy kismama számára természetes."

Nos, úgy tűnik, Ashley tevékenységét egy jó időre biztos nem függeszti fel majd, hiszen nem akármilyen képpel közölte, újra terhes.  

via GIPHY

Másfél évvel Isaac nevű fiúk születése után az amerikai topmodell és férje, Justin Ervin második gyermeküket várják. Ashley Graham nem akármilyen képpel jelentette be a váradnósságát az Instagramján. A képet a férje készítette, aki egy profi fotós. "Ez az elmúlt év tele volt meglepetésekkel, nagy gyásszal, családi kezdetekkel és új történetekkel" - írta a képéhez, amellyel a jelek szerint most az újabb csodálatos pillanatokra készül már fel. Márpedig ismerve őt a kistetsvér érkezése újabb botrányokat okozó fotókat eredményez majd.

Ashley ugyanis a várandósságnak azokat a fejezeteit is büszkén megosztja, amelyet a nők nem nagyon szoktak!  

Érkezik a kistesó - Ashley Graham kimaxolja az Instán a várandósságait!
  • Ashley Graham Isaac nevű fia megszületett.
  • Ashley Graham második baba bejelentés.
  • Ashley Graham fogyási csíkokkal.

Címlapfotó: Instagram/ashleygraham

24 óra