MINDENKI GRATULÁL: babát vár a magyarok kedvenc színésznője! - Fotók

Első gyermekét várja Scarlett Johansson! Az Oscar-jelölt színésznőt  két év együttjárás után tavaly májusban jegyezte el Scarlett Johanssont szerelme, Colin Jost.

A színésznő korábban Ryan Reynolds-nak és az újságíró Romain Dauriac-nak is kimondta már a boldogító igent, így ő már harmadszor ment férjhez tavaly év végén. A pár egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak, és ezen a napon is másokon segítettek. Az esküvőjük hírét ugyanis egy szervezet honlapján tették közzé, amely az éhező és elszigetelten élő idősek támogatásáért jött létre.

A "New York Post" című amerikai lap most örömteli hírt közölt: a színésznő terhes. "Scarlett hamarosan szülni fog. Tudom, hogy ő és Colin nagyon izgatottak" - mondta a Bosszúállók színésznőjének egyik barátja a lapnak. A hollywoodi sztárról először júniusban kelt szárnyra a pletyka, hogy rövidesen anya lesz, miután a Disney/Marvel új filmje, a "Fekete özvegy" sajtóeseményein rendre nem jelent meg. Ez azért is meglepő, mert nem csak színészként,producerként is jegyzi az alkotást. Ha részt is vett a promócióban, azt online, kamerákon keresztül tette.

Fotó és címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra