VIDEÓ! Ben Affleck és J-Lo: végre újra forró csókcsatát vívnak! - Fotók

Kibékült Jennifer Lopez és Ben Affleck! Nem egy nagy hír, hiszen ezt ma már mindenki tudta, vagy legalábbis sejtette. Most azonban elkészültek azok a képek, amelyekre az egész világ várt. Forró csókot váltottak. 

Végre. Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmesen csókolóznak egy malibui étteremben. Nem csak a pár rajongói, az egész világ megőrül a hír hallatán. Persze, hetek óta téma a sztárpár békülése, az elmúlt hetekben is több sorozat készült róluk, ugyanakkor az 51 éves énekesnőnek és a 48 éves színésznek még ott volt a kezében a lehetőség, hogy az eddig történteket azzal magyarázzák, egy mély, szoros barátság van közöttük. De ezt a kártyát már nem játszhatják ki:

J-Lo és Ben le sem tudják venni egymásról a kezüket és megállás nélkül csókolják egymást a friss felvételeken!

Nincs több kérdés: Jennifer és Ben egy pár, fülig szerelmesek. Ez az este ugyanakkor Jennifer húgáról szólt volna, aki az 50. születásnapját ünnepelte a Malibu-i Nobu-ban. Nővére és régi-új szerelme azonban képtelen volt megfékezni az érzelmeit. A "Page Six" által közzétett fotók és videó valósággal letarolja a netet: J-Lo gyengéden simogatja szerelme arcát, miközben Ben szerelmesen néz a szemébe. Forró csókokban forrnak össze az ajkaik, majd édesen duruzsolnak egyás fülébe.

Majd J-Lo kisfia szakítja félbe őket... - egy pillanat alatt szakadnak ki a meseszerű álomvilágból!

Forró csókcsata, szerelmes turbékolás - ezekre a képekre várt mindenki!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra