ÍME AZ ÚJ FÉRJ! Megőrülnek a nők Pamela Anderson eladósorba került házáért! - Fotók

Legutóbb egy éve alig 12 napig volt férjnél, néhány hete váratlanul ismét bekötötték. A Baywatch szexi vízimentője most váratlanul piacra dobta a házát, a nők meg teljesen kész vannak tőle. 

Az egész világot meglepte másfél éve a Baywatch egykori szexi vízimentője, egy nagyon kemény posztban rántotta le a leplet korábbi párkapcsolatáról. Volt párját, a 33 éves Adil Rami-t pedig egész egyszerűen egy szörnyetegnek nevezte, aki két éven át tette őt lóvá folyamatosan és élt vissza az érzéseivel. Nincs mit szépíteni, megcsalta őt. Aztán alig egy éve megdöbbent az egész világ, Pamela Anderson váratlanul férjhez ment egy 4 éves férfihez, aki az elmondása szerint 35 évet várt rá. Majd 12 nap után elváltak...

Az élő szexszimbólum nemrég a testőrének mondott igent - most meg álmai otthonát is feláldozza érte!

via GIPHY

Egyelőre kísérteties: Pamela Anderson néhány hete ismét férjhez ment. Egész egyszerűen a pandémia alatt beleszeretett  a testőrébe, a lagzi óta pedig szinte ki sem szállnak az ágyból. Márpedig a jelek szerint ki kell majd, ugyanis Pamela Andreson váratlanul piacra dobta álomotthonát, amiért több mint 4 és fél milliárd forintnak megfelelő dollárt remél. Már most ki merjük jelenteni, meg fogja kapni, ugyanis a házról készült képektől a nők különös izgalomba jönnek. El kell ismernünk, egy kicsit sem olyan, mint azok a Hollywood-i otthonok, amilyeneket eddig láttunk.

Pamela férje sem aratott akkora sikert, mint ez az cuki villa! Borzasztó szexi ez a ház...

Íme Pamela ötödik férje és az eladó ház, amitől most minden nő megőrül!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra