Elvált Vasvári Vivi és Fecsó - ennyi gyerektartást fizet az apuka!

Másfél évvel a szakítás után hivatalosan is elvált a sztárpár - mindenben megállapodtak.

Alig fél éve a tárgyaláson paprikás volt a hangulat, azóta a jelek szerint a felek lenyugodtak, sőt, már előre meg is állapodtak. "Már korábban megegyeztünk szóban, most pedig beadtunk minden papírt, amit el is fogadtak. Béke volt és nyugalom, nem volt semmi feszültség" - mondta a Blikknek Vasvári Vivien volt férje ezzel kapcsolatban. 

"Végül havonta 200 ezer forintot fizetek, valamint fizetem majd a taníttatását is. Megkönnyebbültem, végre elvált ember vagyok. Sokszor eszembe jutott a kisfiam, hogy ő már sosem élheti meg, hogy a szülei együtt vannak, és akkor elérzékenyültem, nem tagadom" - tette Fecsó.

"Edward a legfontosabb az életemben, és bár így is nagyon boldog, kiegyensúlyozott kisgyerek, sajnálom, hogy nem nőhet fel családban. Amikor a bírónő kérdezte, végleges-e az elhatározás, hogy elválunk, és hogy sehogy sem tudjuk-e megoldani, túllépni a gondokon, akkor mindketten mondtuk, hogy biztosak vagyunk a válásban, de én akkor is a kisfiamra gondoltam szomorúan..." - tette hozzá az apuka.

Címlapfotó: Instagram/vasvarivivien-FacebookSzegediFerenc

24 óra