Mellműtétjéről vallott Nádai Anikó - Újabbat tervez, meglepő, miért - Fotók

Meglepő vallomást tett egy raongója kérdésére Nádai Anikó: kiderült, a csinos műsorvezető mellműtéten esett át. De lehet, hogy jön az újabb...

Nádai Anikó élete sikeres és boldog: sorra kapja a televíziós műsorokat, kisfia nemrég lett ötéves, és látszólag ma már teljes harmóbiában él önmagával. És bár eddig nyoma sem volt annak, hogy ez ne így lenne, a műsorvezető most a rajongói kérdéseire meglepő válaszokat adott ezzel kapcsolatban. Most derült ki az is, amit korábban csak találgattak: Anikó megcsináltatta a melleit. Hogy mikor pontosan, azt nem részletezte.

"Remélem, nem haragszol meg érte" - tette hozzá egy rajongója a kérdéshez, amelyben arról érdeklődött, ki volt Anikó orvosa, és mekkora implantátumokat választott. Sokak meglepetésére Anikó válaszolt a megkeresésére, és nem titkolta, olyan dolgokat árult el, amelyekről korábban soha nem beszélt. Leírta, a szoptatás után "hasított" belé az érzés, kés alá kell feküdnie. "Be kell vallanom, igazából előtte sem mindig voltam elégedett" - folytatta a sorait. Majd egy másik válaszában elárulta, az utóbbi időben ismét azon gondolkozik, kés alá fekszik.

"Elgondolkodtam, hogy kivetetem" - írja Anikó, majd meg is magyarázta, miért.

A rajongói is kiszúrták a változást, Anikó elárulta az igazságot

Címlapfotó: Instagram/nadai_aniko

24 óra