Szemérmetlen! Rita Ora ruhájából mindene kiesett - Fotók

Nemrég a photoshoppal gyűlt meg a baja, úgy tűnik, most egy villantással feledtetné a malőrt! Ez azonban túl nagyra sikeredett.

Énekesnőként lett világhírű, de nem túlzunk, ha azt állítjuk, az utóbbi években főként már a villantásaival tartja magát a köztudatban. Rita Orát nem véletlenül követik 16 millióan, a hűséges rajongók rendszeresen megkapják azt, amiért őt választották a közösségi oldalon. Igaz, a 29 éves sztár néhány hete majdnem végzetes hibát követett el: véletlenül egy olyan photoshopolt képet osztott meg, amelyiken a vak is látta, módosították. Hiába törölte pillanatok alatt, napokig rajta nevetett a világ.

via GIPHY

Talán ezt is szeretné feledtetni legújabb akciójával, egy egyszerűnek tűnő fekete ruhával, ami mindaddig tűnik annak, amíg az énekesnő egyenesen, mozdulatlanul áll benne. A ruha, amit inkább neveznénk egy egyszerű lepelnek, azonban minden jelentősebb mozdulatnál önálló életre kell. A gravitáció pedig egyenesen az ellensége! De ne legyünk naívak, valószínűleg épp ez Rita Ora akciójábak értelme.

Az énekesnő képe a neten: ruhájában nem csak a keblei, minden más is láthatóvá válik.

Az év villantása ez eddig - nehéz lesz überelni!

Címlapfotó: Instagram/ritaora

24 óra