Megszólalt Fecsó: ennyit kap Vasvári Vivien havonta a volt férjétől!

Voltak csörtéik a közösségi oldalakon a szakításuk kapcsán, most végre kiderült, megszületett a megállapodás. Ennyit kap vasvári Vivien a gyermeke apjától.

 "Öntsünk tiszta vizet a pohárba" címmel teregette ki a szennyesét Vasvári Vivien pár nappal ezelőtt. Azt állította, volt férje a megkérdezése nélkül mondta fel a lakásukat és a luxusautóját is. Ráadásul fél éve egyedül tartja el a gyerekét, pedig kötöttek egy megállapodást ügyvéd előtt. "Az arról szólt, hogy 250.000 Ft gyerektartás, a gyerek angol bölcsi-ovi-suli fizetése és az Edward nevére egy lakás, hogy az élete valamivel legyen megalapozva" - avatott be a részletekbe Vasvári Vivien, aki posztjában azt is állította: volt férjének 32 milliót adott kölcsön, de azt sem kapta még vissza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Wiwkoo? (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Fecsó sem maradt adósa, így néhány napig ment az oda-vissza üzengetés. De szerencsére ennek vége: a friss hírek szerint megszületett a megállapodás, amit Vivien alá is írt. 

„Jó hír, hogy ma délelőtt aláírta Vivien a megállapodást. Ennek értelmében én 250 ezer forintot fizetek neki havonta, ezenfelül vettem egy lakást, amit a kisfiam nevére írattam Vivien haszonélvezeti jogával, vagyis a lakás kiadásából származó bevétel is a fiamé lesz. Ez egy 500 ezer forintos csomag, ami szerintem rendkívül korrekt. Remélem, ezzel lezártnak tekinthetjük a dolgot. A gyermekünket továbbra is közösen neveljük, és mindenki éli szépen a saját kis életét. A nyugalom nemcsak nekünk, felnőtteknek fontos, hanem a kisfiúnknak is, sőt elsősorban neki az" – nyilatkozta a Borsnak.

Címlapsztori: Instagram/vasvarivivien

24 óra