Férjhez megy Ada - ez a jóképű férfi veszi el! - Fotók

Régóta nem lehetett hallani róla, egy friss bejelentése miatt most ismét a címlapokon feszít Pintér Adrienn, vagy ahogyan egy ország ismeri, Ada.

Most már szinte hagyomány, hogy a csinos műsorvezető az év elején egzotikus nyaralásar utazik a szerelmével, s míg tavaly főként annak örültünk, hogy bikinis képeket posztolt és megmutatta párját, idén egy jóval nagyobb meglepetéssel szolgáltak nekünk:

Adát eljegyezte a szerelme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

"Tartozom egy vallomással. Nem ma indultunk útnak. Az úticélunk Mexico volt. Egy kalandos út után sikerült 72 óras csúszással ideérnünk. Először egy éjszakára Münchenben ragadtunk. Aztán másnap Atlantában is egy éjszakára. Következő nap már a kifutópályáról fordult vissza a gépünk, h le kell szállni, mert műszaki hibás lett. Azt hittük sose érünk ide, már röhögtünk, h ilyen nincs... Viszont ez a kalandos út igen emlékezetesre sikerült. Ugyanis Atlantaban menyasszony lettem" – írta beszámolójában Ada néhány hónappal ezelőtt.

Most az is kiderült, Ada és párja külföldön kezdenek új életet és össze is házasodnak! Hogy hol és hogyan - a galériánkból kiderül!

Íme lánykérés és Ada jóképű vőlegénye!

Címlapkép: Instagram/pinter_adrienn_ada_official

24 óra