Felháborodott nő tálalt ki Koholák Alexa ajánlatáról!

Koholák Alexát és férjét az elmúlt hónapokban már érték támadások, többek közt a spirituális karkötőik miatt is.

Fogyást segítő karkötőt is a piacra dobott Koholák Alexa és a férje, így már nem csak a szerelmet, egészséget elősegítő darabokkal tudnak szolgálni az érdeklődőknek. A Bors egyik olvasójának fel is keltette az érdeklődését Alexáék testsúly-csökkentő ékszere, de állítása szerint nagyon kiakadt, miután telefonon beszélt Alexával.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

"Néhány nappal ezelőtt ke­restem fel az interneten Alexáék központját, és a fogyást elősegítő karkötő után érdeklődtem. Alighogy elküldtem az üzenetet, Alexa máris készségesen válaszolt a levelemre, amiben arról próbált meggyőzni, hogy vegyek részt egy konzultáción. Szerinte ugyanis minden probléma lelki erede­tű, és első körben erre kellene megoldást találnunk.

Ezután jöhet a fogyást elősegítő karkö­tő, ami 35-400 ezer forintba is kerülhet, attól függően, hogy milyen programot kérek az ékszerre.

Bár azt nem mondta el, hogy pontosan hogyan is működik, és mitől fogok fogyni, mégis nagyon meggyőzően próbált rávenni arra, hogy „csatlakozzam” hozzájuk, és vásároljak tőlük. Mondanom sem kell, ez az összeg eléggé kiverte nálam a biztosítékot” – mesélte a nő a Borsnak.

Íme a "csodakarkötők", amik kiverték a biztosítékot!

A lap telefonon próbálta meg elérni Alexát az üggyel kapcsolatban, nem jártak sikerrel. A spirituális központ oldalán viszont időközben megosztották, hogy 845 ember vette már igénybe a beavatott karkötőt. Tehát ha csak 35 ezerrel szorozzuk be ezt a számot, akkor közel 30 milliót kereshettek Alexáék ezekkel.

24 óra