Ezért szakított milliárdos párjával a magyar topmodell

Eltartott fiúnak nézték, szakított idősebb párjával Zahorán Bertold.

Amerika is felkapta a fejét a hírre két és fél éve, a dollármilliárdos Wendi Deng egy fiatal magyar modell párja lett. Sokan féltették is a fiút a világ egyik leggazdagabb emberétől, de az idő őket igazolta. Kapcsolatuk azonban most nyáron tönkrement.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PROBOMOND (@probomond.ru) által megosztott bejegyzés,

"Mindenki csak annyit látott, hogy egy fiatal pasi egy idősebb hölggyel van. El lettem könyvelve „eltartott fiúnak”, és ez borzasztóan zavart. Az senkit nem érdekelt, hogy én honnan jövök, mit csinálok, mit értem el. Azt vettem észre, hogy Wendi mellett senki sem vesz komolyan, és ezt nem engedte tovább a büszkeségem" – mesélte a Borsnak Bertold, aki a szakítás okait sem hallgatta el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által megosztott bejegyzés,

"Hatalmas érvágás volt a karrieremben ez a kapcsolat, és most, hogy külön vagyunk, ér­zem a változást. Már nem va­gyok az árnyéka valakinek, újra Zahorán Bertoldként vagyok érdekes, és ez jó érzés. De a mai napig fontos számomra Wendi, jó a viszonyunk. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy később, ha visszaköltözöm Amerikába, folytatódik a kapcsolatunk" – árulta el a modell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által megosztott bejegyzés,

Bertold április óta Budapesten él.

24 óra