Minden bevételét férje központjának adja Alexa! Ezért

Senkivel nem osztozik a férjén - mondja Koholák Alexa, akit alaposan megviseltek az elmúlt napok támadásai.

Megviselték az elmúlt napok támadásai, miszerint egy szőke nővel osztozik a férjén Koholák Alexa. A Csak show és más semmi sztárja azt mondja, az ő spirituális életükben sem féltékenységnek, sem kisajátításnak nincs helye. Egy interjúban azt is elmondta, hogyan segített neki férje és Éva már az első alkalommal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

"Energiacsomagot kaptam tőlük és beavatáshasználó lettem. Lényegében egyik napról a másikra újjászülettem, nem fájt többé a fejem, jól éreztem magam, óriási tettvágy és boldogság volt bennem. (...) Ennek a svájci központnak Balázs a magyarországi képviselője. Ez a társaság azért jött létre, hogy segítsen az emberek­nek a problémáik megoldásában, céljaik elérésében – magyarázta a közösség munkáját a Borsnak az egykori ÉNB-szereplő.

Alexa elhivatott, a Sztárok és párok óta minden bevételét férje központjának adományozza. Csak úgy, mint stylistként dolgozó barátnője, Éva.

Ebből az összegből utaznak spirituális helyekre a programok résztvevői, kapnak ebédet, vagy jut el Balázs vidékre, hogy másokon segíthessen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

"Sok tehetős beavatáshasználónk támogat minket. De természetesen mindenki maga dönti el, hogy mennyit ajánl fel" – szögezte le Alexa, akinek barátnőjével együtt a központ állja minden kiadását, férjével ellentétben ők ugyanis mindketten önkéntes ta­nácsadóként karitatív munkát végeznek.

24 óra