Megrázó hír: kómába került Boros Lajos!

Július elején voult kórházba, hogy megműtsék a szívét, Boros Lajos ezt követően esett kómába. 

A legendás rádiós az operáció előtt még viccelődött is, hogy kik legyenek majd a temetésén, akkor azonban még maga sem hitte, hogy nem várt komplikáció lép fel a beavatkozást követően. „Az én terveim között az szerepelt, hogy szerdán lefekszem, csütörtökön felébredek, akkorra megműtötték a szívem három billentyűjét, és ettől kezdve egészséges leszek” – mondta a Story magazinnak Lali király.

A rádiós az úgynevezett delíriumba került a műtétet követően, ez egy gyakori állapot a 65 év felettieknél, akiknél mélyaltatást végeznek műtét előtt.

Lali király öt hétig feküdt kómában! 

Ez idő alatt volt pár alkalom, amikor majdnem felébredt. Amikor fia hazalátogatott Amerikából, megkérdezte tőle: „Dénes, te itthon vagy?”. Aztán visszaaludt. És emlékszik egy lázálomra is, ami egyébként meg is történt: dulakodott az ápolókkal, le kellett kötözni. Szerencsés, nem szenvedett agykárosodást.

„Úgy látszik, nekem nem volt miből károsodni, mert sem a családom, sem a barátaim, sem én nem érzékelem, hogy hülye lennék. Nem jutnak eszembe nevek, dátumok, de ez már tart egy ideje, ez nem a kóma, hanem a korom. Hetvenegy éves vagyok, nincsenek csodák, az idő dolgozik rajtam.”  - mondta a magazinnak.

 

24 óra