"Odavoltam én már cipőért, aztán felpróbáltam sokkal jobbakat" - Sebestyén Ági üzent Lórinak

Nem mindennapi üzenetre ébredtünk ma: az elkövető VV Lóri! Exeinek üzent!

"Amikor visszagondolsz néhány exedre, akihez valaha is közöd volt" - olvasható Lóri képén, amelyen egy rajzolt férfi rókázik épp. S hogy egyértelmű legyen a címzettek sora, három monogrammot is oda biggyesztett: S. Á., K. K. K., H. R. Közülük kettőt könnyű volt beazonosítani, Sebestyén Ági mellett az a szexi playmate, Kari Kata Kiara volt még monogrammal megszólítva, akivel az Ágival való szakítás után jött össze a realityhős.

Amit sejtettünk, az be is következett: a Lóri üzenetéről a TWN-től értesülő Sebestyén Ági készségesen mondta el a véleményét exével kapcsolatban. Igaz, állítása szerint már az sem jut az eszébe, hogy létezett valaha. "Amikor visszagondolsz néhány exedre, akikhez valaha is közöd volt - nem unjátok már ezt az állandó “hányok az exeimtől” című kiírásokat? Így hányok, úgy hányok, de azért mégis jó voltam és mégis kellettem! Megver Téged eléggé a sors, én minek bántsalak?" - tette fel a költői kérdést exének Ági, de itt nem állt meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sebestyenagi #blonde #fellingtired ??

????????? ?????  ?  ? (@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés,

"Mielőtt rájöttem, ki vagy, én is jóképűnek láttalak. Azt mondják ez múlandó és úgyis belülről fakad! Rád hagyom ezt is, biztos én vagyok túl földhözragadt. Tehát, ne vedd komolyan  hogy odavoltam érted! Odavoltam én már egy cipőért is, aztán felpróbáltam sokkal jobbakat! Felnőtt férfi léttére még mindig itt tart!? Őszintén, mit éreznek azok a férfiak, akik a közösségi oldalon keresztül szeretnének bármit is bizonygatni, és saját maguknak hazudni?! Ilyen ember mellett kellene ébrednem, mint  Te, kivetném magam az ablakon!" - lovalta bele magát a mondandójába a modell, majd bevitte az utolsó ütéseket is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌️?#happy #yellow

????????? ?????  ?  ? (@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés,

"Hát nem tudod, hol kezdődik a tisztelet és hol ér véget a becsület? Na ne szédítsél már! Nem kell diplomásnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, hogyan kell viselkedni másokkal! Pontosan nulla forintba kerül jó embernek lenni, kedves Te, de ha nem megy, akkor csak legyél EMBER, az is éppen elég." - szögezte le Ági, ako zárásképpen hozzátette: akármilyen mestere a szexnek Lóri, azzal nem fog tudni megtartani senkit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????? ?????  ?  ? (@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra