Kiszivárogtak a képek! 28 évvel fiatalabb szerelmét vette el a 66 éves színész!

Újra megnősült a Baywatch sztárja - végre képek is vannak.

A 66 éves énekes-színész, David Hasselhoff egy hónapja kísérte oltár elé modell kedvesét, Hayley Roberts-et. A pár hét éve él boldog párkapcsolatban, a Baywatch sztárja egy ideje úton-útfélen hangoztatta, lesz esküvő. De csak és kizárólag szűk baráti és családi körben.

Most végre képek is vannak már!

 

@exclusiveitalyweddings so happy with your decorations! #davidhasselhoff

A post shared by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on

 

A boldogító igent az olaszországi Apulienben mondták ki egymásnak, az eseményen a sztár lányai, a 28 éves Taylor és a 25 éves Hayley is jelen voltak. És most nem csak képek, de egy videó is érkezett róla, amelyet a büszke ara osztott meg.

 

My vows i handed on piece of paper too nervous to read out ?#galialahav

A post shared by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on

 

A pár 2011-ben, egy brit tehetségkutató forgatásai alatt ismerték meg egymást. Akkor a fiatal nő csak egy autogrammot szeretett volna, mert mindig nagy rajongója volt Hasselhoffnak. A színész azonban elkérte a telefonszámát...

 

Oh what a night ?❤️

A post shared by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on

Az eljegyzés már nem ment ilyen gyorsan, először csak öt év után mert odaállni a kedvese elé a hollywood-i sztár. "Sokáig vártam ezzel a kérdéssel, mert azt gondoltam, túl idős vagyok hozzá" - mondta ezzel kapcsolatban a Hello magazinnak.

 

Hasselhoff harmadszor nősült. A '80-as években a színész-énekesnőt, Catherine Hickland-ot kíérte oltár elé, majd öt évvel később Pamela Bach miatt elvált tőle. Utóbbival 17 évet húztak le együtt, 2006-ban váltak el.

24 óra