Férjhez ment az Alkonyat sztárja! - Megérkeztek a képek

Vannak sztárok, akik már hónapokkal a nagy nap előtt minden jelentős momentumról előre beszámolnak a rajongóknak. Az Alkonyat sztárja nem így tett.

Tizenhét évesen ment Los Angelesbe, hogy megvalósítsa az álmát, színésznő és modell legyen belőle. Erőfeszítéseit siker koronázta, huszonegy évesen az Alkonyat című, ma már legendás filmben kapott szerepet, és ez az egész életére hatással lett. A három év alatt három rész készült a moziból, nevét megismerte a világ.

Ashley Greene-nek azóta nem kell aggódnia a megélhetése miatt, igaz, 2010 óta már nem ért el soha akkora sikert, mint azokkal a filmekkel. Mindezek ellenére okkal lehet boldog, hiszen másfél év jegyesség után a napokban összeházasodott szerelmével, Paul Khoury-val.

Az álomesküvőn több mint száz rokonuk és barátjuk lehetett jelen, természetesen sztárok is a meghívottak között voltak és Kaliforniában tartották. Az Alkonyat egykori főszereplője, Robert Pattinson is meghívót kapott, de ott volt Ashlee Simpson és Brittany Snow is.

Sokat változott a film óta, ma már lehet, hogy rá se ismernénk az utcán. Alice Cullen szerepe mindenesetre eggyé vált vele, és ez az egész életére befolyással van.

 

24 óra